logo.png

 

Direct naar de webshop?

Bersteauxx heeft natuurlijk een webshop, waar u bijna alles kunt terug vinden wat wij kunnen leveren. Vele accessoires zijn op voorraad en deze kunnen dan ook snel worden geleverd. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid of aangepast dus een bezoekje aan onze webshop zal altijd de moeite waard zijn!

Wilt u meubels bestellen? Ook dat kan via de webshop.  Onze steigerhouten meubels worden op maat gemaakt en hebben daardoor een levertijd van zo’n 3–5 weken. Van de meest voorkomende afmetingen hebben wij prijzen in de webshop gezet. Wilt u een andere afmeting of heeft u een speciale wens voor in huis of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij zullen u geheel vrijblijvend informeren. De banken van het merk SEVN hebben een levertijd van 6-7 weken.

Staat wat u zoekt niet in onze SHOP? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken of wij dit voor u kunnen regelen.

Verzendkosten bij Bersteauxx onduidelijk? Hier onder meer informatie:
Woonaccessoires:

LET OP: De verzendkosten worden in het betaalscherm (stap 4) aangepast/verwijderd!

Geen verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50,00.
Je kunt ook kiezen om je bestelling af te halen bij Bersteauxx, dan heb je ook geen verzendkosten!
Wij bezorgen bestelde woonaccessoires gratis in een straal van 10km rond Wijk bij Duurstede! U kunt bij het afrekenen kiezen voor de optie: afhalen bij Bersteauxx of leveren in een straal van 10km.
Wij verzenden onze post per Post NL. Voor bestellingen minder dan € 50,00 betaalt u het Post NL Tarief.

Meubels:
Meubels en op maat gemaakte producten worden altijd thuisbezorgd. Wij nemen op het door u gegeven e-mail adres contact met u op voor het maken van een leverafspraak. Wij rekenen geen bezorgkosten tot 30km vanaf Wijk bij Duurstede. Daarna berekenen wij € 0,19 per gereden kilometer. 

Veel winkelplezier!

 Webshop

Welkom

Welkom op de website van Bersteauxx, winkel voor meubels en woonaccessoires. Bent u op zoek naar een ander interieur, of zoekt u naar een andere sfeer in uw huis door het veranderen van accessoires? Dan bent u bij Bersteauxx aan het goede adres.

BersteauxxZwevendePlank

 

 

Wijks Woontheater

 

Bersteauxx is partner van het Wijks Woontheater. Het Wijks Woontheater biedt u alles op het gebied van wonen. 

De eerste woonwinkel 3.0! Een combinatie van winkel, showroom en experience center. Een plek waar je alles op het gebied van wonen kunt zien en uitproberen. Het Wijks Woontheater is een samenwerking van lokale ondernemers. Hierdoor kunt u met al uw woonvragen terecht bij het Wijks Woontheater aan de Markt 9, in Wijk bij Duurstede!Verzendkosten

Bij Bersteauxx winkelt u ook online!

Hoe zit dat dan met de verzendkosten??

Bij bestellingen vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten. Woont u in een straal van 10km rond Wijk bij Duurstede? Ook dan leveren wij gratis aan huis! In de webshop kiest u deze optie in het betaalscherm. (de vierde stap bij het afrekenen).

Heeft u een vraag over een product in onze webshop of over een levering? Neem dan contact met ons op!

 

 

Alles op Maat

Bersteauxx produceert producten op maat. Of dit nu gaat om meubels of woonaccessoires, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

 

AudiomeubelVoorzijde